Over ons

Over Digital Learning Agency

Full service expert voor de ontwikkeling, implementatie van digitaal leren en onboarden binnen bedrijven.

About Learnify - Learnbook X Webflow TemplateAbout Learnify - Learnbook X Webflow Template
Onze visie

Waarom Digital Learning Agency?

The Mission Behind Learnbook - Learnify X Webflow Template

Digital Learning Agency gelooft in de kracht van online/hybride leren en is ervan overtuigd dat een expert leerpartner essentieel is voor een succesvolle overgang van traditioneel naar digitaal leren. We zien een toenemende groei van digitaal en asynchroon leren in de toekomst, maar vinden ook dat synchroon en informeel leren een belangrijke plaats hebben in een leerbeleid.

Bij duurzame groei staat leren en verbeteren centraal en we begrijpen dat het perfecte systeem en beleid niet bestaan. Daarom moet L&D altijd holistisch worden bekeken en een LMS zonder beleidsmatige integratie zal niet succesvol zijn. Bij ons draait het om het bieden van een recept voor succes.

The Mission Behind Learnbook - Learnbook X Webflow Template
TEAM

Het kernteam

Ons team van experts beschikt over zowel technische als didactische expertise, waardoor we in staat zijn om u volledig te ontzorgen en u de beste resultaten te leveren.

Let's get in touch!
Onze waarden

Wat verbindt ons?

van enthousiaste professionals die erop gericht zijn om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Onze organisatie is gebouwd op vier belangrijke waarden die ons verbinden en ons werk definiëren.

Let's get in touch!

Open communicatie

We moedigen niet alleen onze medewerkers aan om vrij te spreken en ideeën te delen, maar streven er ook naar om open en transparant te zijn naar onze klanten. Zo kunnen we onze producten en diensten verbeteren en de klanttevredenheid verhogen.

Maak anderen succesvol

Het succes van ons bedrijf wordt gemeten aan de hand van de mate waarin de medewerkers, klanten en andere belanghebbenden succesvol zijn. Een dergelijke cultuur gaat gepaard met een sterke nadruk op het ondersteunen van anderen, het bieden van de nodige middelen, kennis en training om hen in staat te stellen hun doelen te bereiken.

Professionaliteit

Bij DLA streven we naar hoge ethische en competentienormen, met een focus op integriteit, samenwerking en respect voor anderen.

Denk out of the box

Het verkennen van nieuwe ideeën en benaderingen is cruciaal voor het succes van DLA en onze klanten. We moedigen onze medewerkers aan om hun creativiteit te uiten en innovatieve oplossingen te vinden voor de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd.